onsdag 29 april 2009

Livet leker!

Jag är så underbart lycklig just för tillfället! Vilket jävla flyt jag har i allt jag gör, känns det som! Jag har gjort bort religionsprovet, och jag vart godkänd.
Jag har gjort bort talet, och jag pratade i 4 minuter och 40 sekunder, jag sa allt jag skulle och stammade inte direkt mycket. Jag är så lycklig. Sen så gör ju saken att jag har sommarjobb på ett ställe som jag vill vara på, det hela SÅ mycket bättre! Jag är en lycklig människa!

(Jag vill INTE jobba på Hembygdsgården igen!)

Jag har varit ute på springtur ikväll, var och sprang i solen för att försöka få lite färg på benen till sommaren iallafall, jag sprang den vanliga rundan som är förbi Storstrand, en bit efter strandpromenaden, upp till ett villaområde, en promenadväg, över storvägen, promenadsnutten in till stan, vek av mot industriområdet i Öjebyn och svängde av vid Bloms Möbler. Efter gångtunneln så mötte jag Åsa, Stina, Chivas, Cindy, Hilda och Brutus som allihopa hade ringt till mig och frågat om jag skulle med och köpa glass och jag svarade ja, men när vi väl kom till affärskritan, så vart det en Loka istället.
Sen satt jag hos Åsa och socialiserade med henne till klockan nio ikväll, sen gick jag hem.

Jag ser verkligen fram emot imorgon. Sovmorgon hela dagen! Tills jag ska på vårdcentralen. Sen blir det trevligt sällskap hela natten! :)

/K

3 kommentarer:

  1. Men karin då! Nog var det väl rena drömmen att sommarjobba på hembygds, iaf så har vi ju ganska så roliga minnen därifrån då vi jobbade där! :P
    -Jag har fäärg, OCH ett par^^-

    SvaraRadera
  2. Jaja, visserligen, men det är nog inget jag skulle vilja göra om, och jag vet inte, men det känns som att de kommer ringa igen... :P

    SvaraRadera
  3. Bätte med många erbjudande ang. sommarjobb än inget alls. ^^

    SvaraRadera