fredag 1 maj 2009

Otrevliga tanter och mysigt mys!

Jag hatar kärringar.
Kärringen nedanför oss har TYDLIGEN inte fått sig kuk på länge, och det märks.
Jag, Anna och Åsa hade varit till ÖB, och när vi kom hem, så sa vi hejdå till Åsa och påbörjade vår resa uppåt.
Jag gick bakom Anna och lät hela tiden "Hamalahamalahamala", så som vi brukar kunna låta ibland, och nöp henne lite på skämt i rumpan när vi sprang upp för trapporna, så kommer surjävlafittan som bor tvärs under oss precis upp från källaren, och när vi är högst upp, vid vår dörr, så hör man henne nerifrån:
"Gud vad ni är barnsliga", varpå jag och Anna börjar fnissa medan vi går in. Hundarna skäller också, såklart.
Nå, vi kommer in, och jag sätter mig vid datorn, samtidigt som Anna säger vad vi är, till mamma, så ringer det på dörren. Jag ropar (försöker överrösta skällande hundar):
"JAAAA!!!!", men ingen kommer in, så jag går och öppnar dörren. Och vem står där, om inte grannkärringen.
Så hon säger till mig (tydligen upprörd):
"Måste ni låta sådär när jag kommer upp i trappen?"
"Ja", svarar jag, "Vi gör det för att det är kul, inte för att irritera någon".
"Jag tycker att det var väldigt otrevligt och förstår ni inte hur det känns för mig?" (Någon är tydligen kränkt, för att vi vill ha roligt(?) )
"Jamen, det var som sagt, bara för vår egen skull." (Jag börjar bli aningens irriterad).
"Ni tål tydligen inte tillrättavisningar!" Kläcker hon ur sig, och nu... Nu tar det hur i helvete för mig, varpå hon fortsätter:
"Jag tycker att ni är väldigt barnsliga, och om hundarna skäller, så är det bara för mig att ringa ett samtal, så blir ni utkastade härifrån."
(WHAT THE FUCK?!?!?!)
"Jamen, det är ju tur att du snart är död ändå!" Säger jag (kanske aningens taktlöst) och drämmer igen dörren.

ÅH VAD JAG BLIR LESS KÄRRINGEN! SKAFFA DIG KUK FOR FUCK SAKE!

Nu till roligare saker. (Nog för att det där var RIKTIGT underhållande, men..)Igår hade jag besök, som vissa kanske vet, och det blev lyckat. Jag ringde till Joar för att prata av mig lite nervositet, och det fungerade faktiskt. Jag var inte speciellt nervös.
När jag väl hade lyckats guida honom från CoopKonsumparkeringen till lägenheten, så började vi med att se film, "American Beatuy", som förövrigt var en mycket, mycket skum film, men jag skulle nog ändå ge den det förväntade betyget på "Filmtipset", som var en fyra.
Sen passade jag på att snika lite rastningssällskap när Simon ville kissa, eftersom att hon var så kissemissnödig.

Vi pratade fram till ungefär klockan halv ett, då vi kom fram till att det var dags att sova, eftersom att han skulle åka tidigt på morgonen idag.
Somnade väl inte helt förrän klockan började närma sig halv fyra, så jag var väl bara en aning trött när vi vaknade imorse.
Det var trevligt, och väldigt mysigt.
Däremot så vart det väldigt, väldigt varmt där framåt klockan direkt efter att vi lagt oss. (Två stycken under ett duntäcke, när det är plusgrader ute = väldigt varmt).
Vet dock inte vad det var med mig, jag kunde inte riktigt slappna av i kroppen, vilket resulterar i spänningar i nacke och rygg.

Jag har gått och varit helt hyper hela dagen lång, och jag har en liten känsla av att det kan ha med bristen på sömn att göra. Jätteknäpp hela dagen, och stackars dem som har fått stå ut med mig! :)

/K

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar