lördag 1 augusti 2009

Så rogivande...

Jag satt med ett gäng valpar idag, Åxis valpar, om jag ska vara exakt, och när jag satt och kollade på dem, så blev jag så glad. :) Tänk att så lite kan göra en så glad! :) Jag kände ett litet pirr i magen, och när jag drog efter andan, var det liksom, som att hela jag svävade.

Nu är det bara en dag kvar tills jag fyller år, grattis till mig i förskott, och endast tolv dagar kvar tills jag slutar jobba, och endast tretton (kanske tolv här med) dagar kvar tills jag är hemma igen.

Jag har börjat längta hem mer och mer de senaste dagarna, och jag vet inte VAD (sa hon ironiskt) som gör att min hemlängtan växer sig starkare och starkare.

Det har förövrigt gått riktigt bra att jobba idag, och det är väl allt jag gjort skulle jag tro. Duschade när jag kommit hem, för att få i mig lite värme (eftersom att INGEN vill komma ner och värma mig) då jag fryser som en gnu! Är jag inte trött som en gnu, så fryser jag som en.. Jag är en gnu.. :) Men det har vi kommit fram till för länge sen.

Imorgon är det jobb från 07:00-20:00, yippie! Inte så mycket att göra, dock. Det är Copias som ska få mat för första gången, och samtidigt behandlas med Baycox, seeen, tror jag inte att det är så mycket mer. Socialisera med lite valpar imorgon med, och det kommer nog bli samma valpar som idag. :) Jag antar att jag får ta Åxis kull igen. :)

Proxan är så grym! :) Jag tror att jag är kär. :)

/K

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar