söndag 10 maj 2009

En ljuspunkt iallafall...

Jag har just kommit in från att ha sprungit, och socialiserat med Åsa och Stina på lekplatsen en stund.

Ljuspunkten för nu, är att jag har boende för sommaren iallafall. Jag ringde och bokade rum igår, så det är fixat.
4400 kronor åt helvete där. Det sög ju..

Idag vaknade jag klockan tio i tio, som de flesta andra lediga dagar och klev upp direkt, eftersom att det var utställning på Grans, och Åsa skulle ställa Hilda. Jag klev upp, gav hunden mat, klädde mig och borstade tänderna på en kvart, och sen gick jag iväg. Jag var väl där till klockan halv ett ungefär, och sen gick jag och Åsa hem.

Har mest suttit vid datorn, och har faktiskt gjort klart ett arbete iallafall som jag har skickat in - så nu är det bara tre kvar. Sen fick jag en trevlig överraskning på Pixbox också, där det var en tjej som skrev ett brev till mig där hon uppskattade bilderna jag tagit på hennes avelstik Quera Vom Haus Reinius och frågade mig om jag fortfarande kommer ihåg henne, och det är klart jag gör!

Kom sen på den smarta idéen att ta en dusch, vilket jag också gjorde för att sedan komma på att jag faktiskt skulle ut och springa, nå, är huvudet dumt, så får kroppen lida, är det inte så?

Hursomhelst så var det väldigt skönt att bara kuta, och få ta ut sina aggressioner på något! Hellre det istället för på någon...

/K

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar